Pravilnik o zasebnosti

Kako vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami?

  • Booking.com: sodelujemo z Booking.com B.V., Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nizozemska (www.booking.com) (od tu naprej Booking.com), da vam ponudimo naše storitve spletnih rezervacij. Čeprav vam vsebino te spletne strani ponujamo mi in rezervacijo opravite neposredno pri nas, so rezervacije obdelane prek Booking.com. Podatki, ki jih vnesete v to spletno stran, bodo zato deljeni tudi z Booking.com in njegovimi partnerji. To lahko vključuje osebne podatke, kot so vaši kontaktni podatki, plačilni podatki, imena gostov, ki potujejo z vami, in želje, ki jih navedete med postopkom rezervacije. Da bi izvedeli več o Booking.com in njegovih partnerjih, obiščite O Booking.com.
  • Booking.com vam bo poslal e-pošto s potrditvijo, e-pošto pred prihodom ter vam ponudil informacije o okolici in naši nastanitvi. Booking.com vam bo nudil tudi mednarodno pomoč uporabnikom iz lokalnih pisarn 24 ur na dan, 7 dni v tednu, v več kot 20 jezikih. Deljenje vaših osebnih podatkov z Booking.com globalnim osebjem za pomoč uporabnikom le-temu omogoča, da vam odgovori, ko potrebujete pomoč. Booking.com lahko vaše podatke uporabi za tehnične, analitične in oglaševalske namene, kakor je nadalje opisano v Booking.com Izjavi o zasebnosti. To lahko pomeni, da bodo vaši podatki deljeni z drugimi člani skupine Booking Holdings Inc. za namen analize, da bi vam ponudili s potovanji povezane ponudbe, ki bi vas morda zanimale, in za ponujanje prilagojenih storitev. V kolikor to zahteva veljavna zakonodaja, bo Booking.com najprej zaprosil za vaše soglasje. Če se vaši podatki prenašajo v države zunaj Evropskega gospodarskega prostora, bo Booking.com pogodbeno zagotovil, da so vaši podatki še vedno varovani v skladu z evropskimi standardi. V primeru vprašanj glede obdelave osebnih podatkov s strani Booking.com se obrnite na dataprotectionoffice@booking.com.
  • BookingSuite: vaši osebni podatki so lahko deljeni z Booking.com B.V., Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nizozemska – podjetjem, ki upravlja to spletno stran in spletno stran suite.booking.com.