VENEZIANA Suites & SPA

Popolnoma obnovljena Beneško gotska hiša iz 14. stoletja v svojem čudovitem ambientu z beneškim pridihom združuje kulturno, gastronomsko in prenočitveno doživetje. Casa Veneziana se nahaja v starem mestnem jedru Kopra tik ob severni obvoznici in vhodu v Luko Koper, 300 m od mestne plaže.

Nudimo vam nove sodobne komfortne sobe s 4-imi zvezdicami, opremljene z vsem, kar potrebuje sodoben človek za poslovni turizem ali prijeten oddih. Zjutraj vam bomo postregli z našim samopostrežnim, kontinentalnem ali italijanskem zajtrkom. Za daljše bivanje vam bo morda bolj priročen naš studio apartma.

Po predhodnem dogovoru vam nudimo prevoz do 150 km z luksuznim hotel shuttle.

Uživate lahko v novem SPA centru v zasebnem, romantičnem vzdušju s kaminom, infra red ogrevanjem, svežim sadjem in vrhunsko penino, ali pa si izposodite kolesa in se odpravite po “Parenzani”, saj je pri nas odlična izhodiščna točka za kolesarjenje.

Če iščete možnost preživljanja prostega, dopustniškega ali delovnega časa v prijetnem okolju, vas vljudno vabimo, da nekaj svojega časa preživite z nami. Osebno vam bomo posredovali vse potrebne informacije in z veseljem ustregli vašim željam.

Poskrbeli bomo, da se boste počutili varne, sproščene in dobrodošle in prepričani smo, da se boste z veseljem znova vračali.