This website uses cookies to improve your browsing experience. By continuing to use this site, you consent to the use of cookies on your device as described in our Pravilih o piškotkih.
Rezerviraj zdaj
+386 56261240
Rezerviraj zdaj
  • 31155694
  • 70667890
  • 70667794
  • 60979889
  • 70669297

Reservations

Rezerviraj zdaj

CASA VENEZIANA

Popolnoma obnovljena Beneško gotska hiša iz 14. stoletja v svojem čudovitem ambientu z beneškim pridihom združuje kulturno, gastronomsko in prenočitveno doživetje. Casa Veneziana se nahaja v starem mestnem jedru Kopra tik ob severni obvoznici in vhodu v Luko Koper, 300 m od mestne plaže.

Ponujamo vam nove sodobne komfortne sobe s 4-imi zvezdicami, opremljene z vsem, kar potrebuje sodoben človek za poslovni turizem ali prijeten oddih. Uživate lahko v našem samopostrežnem, kontinentalnem ali italijanskem zajtrku. Za daljše bivanje vam bo morda bolj priročen naš studio apartma.

Po predhodnem dogovoru vam nudimo prevoz do 150 km z luksuznim hotel shuttle.

Pri nas si lahko izposodite tudi kolesa in se odpravite po kolesarski poti “Parenzana”, saj je to področje zelo priljubljeno za kolesarjenje in mi imamo odlično izhodiščno točko.

Če iščete možnost preživljanja prostega, dopustniškega ali delovnega časa v prijetnem okolju, vas vljudno vabimo, da nekaj svojega časa preživite z nami. Osebno vam bomo posredovali vse potrebne informacije in z veseljem ustregli vašim željam.

Poskrbeli bomo, da se boste počutili varne, sproščene in dobrodošle in prepričani smo, da se boste z veseljem znova vračali.
{{data.aggregate.hotel_average_score}} {{translations["review_score"]}}{{translations["out_of_ten"]}}
/ , {{data.review.guest_countrycode}}
{{data.review.completed_yyyy_mm_dd_hh_mm_ss | amDateFormat:'MMMM DD, YYYY'}}
Close